Sunday, January 31, 2016

COUNTLESS CHAIN OF TAXES IN INDIA. ..

#IndianTaxSystem

WHERE DOES THIS MONEY GO?

You would be shocked to learns there is literally where we are not paying the tax.

↗TAX STRUCTURE IN INDIA
➿➿➿➿➿➿➿

1) What r u doing?
Ans. : Business
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

2) What r u doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!

3) From where r u getting Goods?
Ans. : From other Area / State / Abroad.
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI AND NOW LBT & LPT!

4) What r u getting in Selling Goods?
Ans. : Profit
Tax : PAY INCOME TAX!

How do you distribute profit ?
Ans. : By way of dividend
Tax : Pay DIVIDEND DISTRIBUTION TAX!

5) Where r u Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory
Tax : PAY EXCISE DUTY!

6) Do u have Office / Warehouse / Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

7) Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFFS PROFESSIONAL TAX!

8) Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans. : No
Tax : Then pay MINIMUM ALTERNATE TAX (MAT)

9) R u taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

10) Where r u lodging your client?
Ans. : Hotel
Tax : PAY LUXURY TAX!

11) R u going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

12) Hav u taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!

13) How come u got such a Big Amount?
Ans. : Gift on Birthday
Tax : PAY GIFT TAX!

14) Do u have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!

15) To reduce tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

16) Hav u purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE!

17) How u Travel?
Ans: Bus
Tax : PAY SURCHARGE!

18) Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATION CESS, SECONDARY & HIGHER EDUCATION CESS & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT. TAXES !!!

 19) Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

20) Do you want growth of India.?
Ans. : Of course, Yes
Tax : Then pay ELECTRICITY TAX, WATER TAX, ROAD TAX, ETC. ETC.

 21) INDIAN : Can I die now?
 Ans. : Wait we are about to launch the FUNERAL TAX!

Very correct, I request everybody, please forward this valuable bit of information in your circle.

Similarly, There are countless illustrations that can simply display the qualities of our INCREDIBLE INDIA.

Post a Comment